en
human bridge

Lediga tjänster


Nyckelperson sökes
– transportsamordnare, inrikes containertrafik

För en fortsatt god samordning av våra omfattande inrikestransporter behöver vi nu rekrytera. Om du vill bidra med din arbetsinsats i en verksamhet med mycket rörelseenergi så har vi uppgifter för dig.
Som samordnare av inrikes containertrafik kommer du spela en nyckelroll genom ständig kommunikation med medarbetare, samarbetspartner och befraktare.

Du behöver kunna överblicka ett större antal platser för att planera och boka rutterna på ett effektivt sätt. Att du uthålligt och noggrant följer upp hur transporterna genomförs är en nödvändig del i arbetet att både kvalitetssäkra och utveckla organisationen. Vårt behov av att flexibelt kunna tänka om och planera om, förutsätter även att du kan kommunicera på ett tydligt och smidigt sätt så att vi och våra samarbetspartner kan hjälpas åt att hitta lösningar.

Du kommer att kommunicera mycket via telefon och epost – både internt och externt. Planering behöver skissas, fastställas, förklaras, eventuellt justeras och följas upp. Och i alla dessa faser är du som transportsamordnare nyckelperson. 

Samordningen av containertrafiken förutsätter att du är tillgänglig och uppmärksam på signaler från medarbetare och samarbetspartner – men den tar inte hela din arbetstid i anspråk. Andra arbetsuppgifter som inte är lika tidsstyrda, t.ex. hantering av leverantörsreskontra, kommer även att ingå i tjänsten.

Vi behöver dig som är lösnings- och serviceinriktad eftersom arbetet ofta kräver snabba och kreativa beslut och mycket kontakt med andra människor. Du behöver vara stresstålig, noggrann och mån om att utveckla och upprätthålla goda relationer med alla vi samarbetar med.
Huvudändamålet för vår verksamhet – att utföra materialbistånd för människa och miljö – är det som motiverar oss. Drivkraften behöver därför vara att ju mer effektiva och kloka vi är, desto fler biståndsinsatser kan vi utföra. 

Tidigare erfarenhet av arbete med transportsamordning är inte ett absolut krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du behöver dock kunna hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Skicka din ansökan med CV till
Jörgen Sköld, HR-ansvarig för Human Bridge:
jorgen.skold@humanbridge.se

Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tjänsten är på 100 %, tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Holsbybrunn. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Vi kan komma att spara din ansökan för framtida rekrytering. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.


Vi söker depåchef till Human Bridges biståndsdepå i Holsbybrunn

Som depåchef ska du ha god förmåga att leda människor, samtidigt som du tar vara på den kunskap och drivkraft som finns hos medarbetarna. Du ska vara strukturerad i ditt arbete samtidigt som det måste finnas utrymme för flexibilitet. Ingen dag är den andra lik i vår verksamhet och att vara bra på problemlösning är därför en god egenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för in- och utlastning samt produktion och lagerhållning. Med produktion avses iordningsställande av sjukvårdsutrustning, förbrukningsmaterial, medicinteknisk utrustning samt övrigt biståndsmaterial.

Du har personalansvar och arbetsleder personal, vilket innebär huvudsakligen praktiska men även administrativa uppgifter. Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt. Produktion och planering förutsätter nära samordning med samt lyhördhet för projektavdelningens planering.

Rollen innebär att du behöver ha god förmåga att planera och fördela arbetsuppgifter. Ordningssinne, noggrannhet och aktiv medverkan i det dagliga praktiska arbetet är grundläggande för din funktion.

Urval sker löpande.

Tillträde snarast, efter överenskommelse
Är du intresserad? Hör av dig till oss!
Jörgen Sköld, 0734-23 55 04
Välkommen med din ansökan till: jorgen.skold@humanbridge.se