en
human bridge

Chaufför/lagerarbetare i Holsbybrunn, 100 %

Vi söker en chaufför/lagerarbetare till vår depå i Holsbybrunn. Som chaufför blir dina arbetsuppgifter bland annat att hämta material på sjukhus i regionen, tömma insamlingsboxar för textilier, samt utplacering av insamlingsbehållare för textilier. I tjänsten ingår också lagerarbete i form av iordningställande och utlastning av material till våra projekt, samt utlastning av sjukvårdsutrustning, textilier och annat material på trailer eller i container. C-kort är ett krav och truckkort är en fördel för att kunna utföra arbetet.

I verksamheten deltar även praktikanter, personer som på olika sätt behöver extra handledning. Därför är det värdefullt att du har goda ledaregenskaper och är social och öppen för kontakter med nya människor.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Tillträde snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan till: mats.eriksson@humanbridge.se, märk med ”Ansökan Chaufför/lagerarbetare. Ansökningar behandlas löpande.

Frågor? Hör av dig till Mats Eriksson, Lagerchef Holsbybrunn, tel. 0383-46 74 76.

Lagerarbetare i Holsbybrunn, 100 %

Vi söker en lagerarbetare till vår depå i Holsbybrunn. Tjänsten innebär att du i första hand kommer att medverka vid utlastning av sändningar med sjukvårdsmaterial och textilier. Lastningen sker på trailers och i container.

Som person ska du tycka om ordning och reda och ta ansvar för ditt arbete. Du ska vara noggrann, kunna hantera materialet varsamt, ha ett gott samarbete med övriga medarbetare och ha god fysik då mycket av lastningen sker för hand. Hos oss är mångfald inte bara ett fint ord, det är en del av vår vardag. En blandning av människor leder till bättre idéer och en trivsammare arbetsmiljö.

Erfarenhet inom logistik samt truckkort är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Tillträde snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan till: mats.eriksson@humanbridge.se, märk med ”Ansökan Lagerarbetare”. Ansökningar hanteras löpande.

Frågor? Hör av dig till Mats Eriksson, lagerchef Holsbybrunn, 0383-46 74 76.