en
human bridge

Hur kan jag bidra?

Det finns flera sätt att vara med och bidra till vår verksamhet. Du kan…


… skänka material
Tröja Textilier
Har du kläder, skor och textilier som du inte längre har användning för? Lämna det i någon av våra gröna insamlingsboxar så ser vi till att det kommer till användning på nytt, antingen som material i våra biståndsinsatser eller genom försäljning som hjälper till att finansiera insatserna.Våra insamlingsboxar finns utplacerade från mellersta Sverige och söderut. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta din närmsta: info@humanbridge.se, 0383-46 74 70.
Rullstol Sjukvårdsmaterial
Jobbar du inom vården någonstans i Sverige? Vi tar emot det material ni inte längre har användning för och som vi vet att våra mottagare har stort behov av. Allt från förbrukningsmaterial till medicinteknisk apparatur.Kontakta Annika Ekholm Fröding.

… skänka tid
Klocka Vill du få en meningsfull sysselsättning och gemenskap och samtidigt göra en god insats? Vi har alltid behov av frivilliga insatser i vår verksamhet. På våra klädsorteringar i Jönköping och Gnosjö arbetar olika grupper av volontärer varje dag med att sortera kläder som ska gå ut i våra biståndsinsatser. Välj den dag som passar dig, hör av dig till David Molyneux.

På våra depåer finns det också möjlighet att göra en volontärinsats. Hör av dig till den depå som finns närmast dig.

Du kan även ge av din tid genom att tillverka babypaket som vi skickar med våra sjukvårdssändningar till sjukhus och organisationer världen över.
Läs mer här >


… skänka pengar
Slantar Vill du på ett direkt sätt vara med och möjliggöra våra insatser för människor i utsatta länder? Vi har 90-konto vilket innebär att minst 75 % av insamlade medel ska gå till ändamålet. Det betyder att du som givare kan vara säker på att dina gåvor används på ett bra sätt.

Sätt in din gåva via Swish till nummer 123 900 41 85, på plusgiro 90 04 18-5 eller på bankgiro 900-4185. Märk insättningen med ”Gåva Human Bridge”.