en
human bridge

Arbetet består i hämtning, mellanlagring och lastning av sjukvårdsutrustning och textilier.

Som chaufför blir dina arbetsuppgifter bland annat att hämta material (sjukvård- och handikapputrustning) på sjukhus och andra vårdinstanser i regionen, tömma samt placera ut insamlingsboxar för textilier. I tjänsten ingår även lagerarbete i form av iordningställande och utlastning av material som går vidare till vår huvuddepå i Holsbybrunn för genomgång och vidare hantering.

Viktiga egenskaper för dina arbetsuppgifter är: att du har god initiativ- och organisationsförmåga, bra fysik och att du är utåtriktad.

I tjänsten kommer du att jobba en del på egen hand men du kommer även möta andra människor när du är ute för att hämta upp material. Du förväntas vara en god representant för Human Bridge och behöver därför kunna kommunicera smidigt och tydligt i kontakt med givare och samarbetspartners. Att du behärskar svenska språket är en förutsättning för att du ska klara av jobbet. Innehav av B-körkort är ett krav och C-körkort är en merit.

Sysselsättningsgrad: 100%
Tjänsten inleds med provanställning med syfte att bli en tillsvidareanställning.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan senast 2020-03-30. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat.

 

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till: joachim.olivendal@humanbridge.se, märk med ”Ansökan lagerarbetare/chaufför Genarp”.

Frågor? Hör av dig till Joachim Olivendal, regionchef syd/öst,
0767-97 99 15 eller joachim.olivendal@humanbridge.se

 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.